Home ΓΛΥΚΑ Μους βανίλια με ροδόνερο και μαρμελάδα βατόμουρο με σύκο, χωρίς ζάχαρη.

Μους βανίλια με ροδόνερο και μαρμελάδα βατόμουρο με σύκο, χωρίς ζάχαρη.

by sofia sofeto
12 σχόλια
 
Ένα τέλειο γλυκό!
 
Υλικά:
Για την μους.
200 γρ. ανθότυρο
1 φλιτζάνι του τσαγιού αριάνι 1,7 % λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας ροδόνερο
1,5 κουταλιά της σούπας στέβια κρυσταλλική 95%
Μερικά μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη,
μαρμελάδα βατόμουρο και σύκο 
μερικά χοντροκομμένα καρύδια.
Ετοιμάζουμε αρχικά την μους.
Μέσα στο μούλτι προσθέτουμε όλα τα υλικά μας
 και κτυπάμε μέχρι να γίνει μια κρέμα.
 Στην συνέχεια μέσα σ’ ένα μπολάκι ή ποτήρι κόβουμε ένα μπισκότο σε κομματάκια,
από πάνω ρίχνουμε λίγα καρύδια , λίγη μαρμελάδα και μετά προσθέτουμε λίγη μους.
Μια στρώση πάλι μπισκότου , καρύδια και μους.
Τέλος προσθέτουμε την μαρμελάδα μας.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο,
όσο κρυώνει τόσο πιο ωραίο γίνεται!
Ήταν υπέροχο , μμμ… Σας διαβεβαιώ!

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

12 σχόλια

madame Pelagie 11/10/2012 - 13:39

Αχ, και πώς μ’ αρέσει το αριάνι, δε λέγεται! Λοιπόν, αυτό το γλυκάκι πρέπει να είναι πολύ νόστιμο. Βάζω τη συνταγή στα αγαπημένα, για προσεχώς!
Υ.Γ.: Μ’ αρέσουν πολύ οι συνταγές σου!

Reply
Sofia Sofeto 11/10/2012 - 13:51

Καλησπέρα ! Σ΄ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Εύχομαι να το απολαύσεις και περιμένω εντυπώσεις, καλό απόγευμα!

Reply
Kamikaze 11/10/2012 - 20:07

Απλά υπέροχο ακριβώς για τον λάρυγγα μου!Πολύ μου άρεσε.
καλησπέρες.

Reply
Sofia Sofeto 11/10/2012 - 20:51

Καλησπέρα ! Καλώς τον!
Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει να τρως;
Πρέπει να είσαι καλοφαγάς ή κάνω λάθος;

Reply
Kamikaze 13/10/2012 - 20:05

Τρώω οτιδήποτε κινείται κουλμπάει περπατάει και ύπταται ,,,,,, και αν περάσει και κανένα κολεόπτερο ψητό από μπροστά μου στο πιάτο το χτύπαω και αυτό ,αρκεί να είναι καλο μαγειρεμένα!
Καλό σαββατοκύριακο.

Reply
Kamikaze 13/10/2012 - 20:06

Από την πείνα μου δεν μπορώ να γράψω και σωστά!

Reply
Apollonia 26/05/2013 - 15:19

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Reply
Apollonia 26/05/2013 - 15:28

Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τις συνταγές σου φαίνονται καταπληκτικές! Ποια είναι δηλαδή η στέβια κρυσταλλική 95%; Τη στέβια τη γνωρίζω μεν, αλλά πώς βρίσκουμε αυτή την κρυσταλλική 95%;
Ευχαριστώ

Reply
Sofia Sofeto 26/05/2013 - 22:43

Καλησπέρα , ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Η στέβια που αναφέρομαι έχει 95% γλυκοσίδες, η γλυκαντική ουσία του φυτού δηλαδή και μαζί ερυθριτόλη. Την βρίσκεις σε καταστήματα με βιολογικά ή στο διαδύκτιο! Για οποιαδήποτε απορία στην διάθεση σου!

Reply
Apollonia 31/05/2013 - 17:47

Καλησπέρα σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Καταλαβαίνω βέβαια ότι μπορεί να μη θες να κάνεις “διαφήμιση”, αλλά αν δε σου κάνει κόπο θα με βοηθούσε πολύ να μου πεις ποια μάρκα στέβια να ζητήσω. Αν θες στείλε μου στο email μου.
Σ’ ευχαριστώ και πάλι!!

Reply
Apollonia 31/05/2013 - 17:48

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Reply
Βούλα 06/07/2017 - 00:09

Δεν μου πέτυχε η κρέμα από τα κοκ την έκανε 3 φορές

Reply

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Content is protected !!