Home Αγαπημένες συνταγές μου ! Ένας χρόνος Sofeto-βιβλίο!!!

Ένας χρόνος Sofeto-βιβλίο!!!

Τα σχόλια των ειδικών...

by sofia sofeto
0 σχόλιο

Κείμενο, φωτογραφίες: Σοφία Πιτσικάλη (Sofia Sofeto).

Ένας χρόνος πέρασε από την στιγμή που έπιασα στα χέρια μου το όνειρο μου που πραγματοποιήθηκε, το Sofeto -βιβλίο μου!!!

Ένα βιβλίο που προετοίμαζα αρκετά χρόνια πριν, είτε δοκιμάζοντας συνταγές, είτε σχεδιάζοντας το. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, στάθηκαν ο αγαπημένος μου και φυσικά τα παιδιά μας.

Δεν θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες, τα έχω ήδη αναφέρει όλα αυτά ➡️ εδώ.

Στα πρώτα του γενέθλια λοιπόν, σκέφτηκα πως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σας παρουσιάσω τις εντυπώσεις κάποιων αναγνωστών του, που με τίμησαν δημοσιεύοντας τα σχόλια τους, αφότου πήραν στα χέρια τους το δημιούργημα μου.

Άνθρωποι απ’τον χώρο των επιστημών, της διαιτολογίας και της ιατρικής. Η γνώμη τους έχει τεράστια αξία για μένα και τους ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο τους, την εμπιστοσύνη τους και φυσικά για την αγάπη τους.

•Θα ξεκινήσω με τον εξαιρετικό γιατρό και φίλο μου, Νίκο Γεωργιάδη, που χρόνια τώρα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του,  δημοσιεύοντας άρθρα του στην σελίδα μου εδώ, αλλά και στην ομάδα μας στο Facebook. Μου έκανε επίσης την μεγάλη τιμή, να προλογίσει το βιβλίο μου!

•Εκείνη που στάθηκε δίπλα στο εγχείρημα μου και το στήριξε με τον δικό της τρόπο, είναι η αγαπημένη φίλη μου Θεανώ Γουμενάκη!

Η διατροφολόγος της καρδιάς μας μέσα στην οικογένεια!!! Ένα εξαιρετικά δοτικό πλάσμα, μια γυναίκα που έχει προσφέρει, με τις γνώσεις της, την ευκαιρία να μάθουμε πολύ σημαντικά πράγματα για την διατροφή σε σχέση με τον θυρεοειδή και τον διαβήτη φυσικά, αλλά και για τις εξελίξεις στον κλάδο της επιστήμης της. Η συμβολή της στο βιβλίο μου υπήρξε καθοριστική και ουσιαστική.

Την ευχαριστώ πολύ!

•Μια ξεχωριστή επιστημών της διατροφής, η καλή φίλη Στέλλα Σαρηπαναγιώτου, που μας έχει προσφέρει ιδιαίτερα με τις γνώσεις της, πάνω σε θέματα που αφορούν την κοιλιοκάκη και τον διαβήτη. Θέλω να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την αγάπη της.

 

•Όταν αναφερόμαστε στον παιδικό διαβήτη, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην μοναδική παιδοδιαιτολόγο Ελένη Κουή. Μια γυναίκα που έχει διαγράψει την δική της ιστορία στον χώρο της διαιτολογίας. Την ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη της.

 

•Η αγαπημένη φίλη Μαριέττα Μιχαήλ, δεν είναι απλά μια δραστήρια διαιτολόγος -διατροφολόγος, αλλά είναι και μία γυναίκα που πάσχει η ίδια από διαβήτη τύπου 1.

Ο ρόλος της λοιπόν είναι διπλός και θα έλεγα πως είναι και η αφορμή ώστε να έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα…

Η παρουσία της είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη στο χώρο του διαβήτη, καθώς είναι η πολυπράγμων πρόεδρος του συλλόγου διαβητικών Σαλαμίνας

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον σύλλογο που με τίμησε προσφέροντας το βιβλίο μου ως πρωτοχρονιάτικο δώρο στα μέλη του.

 

•Με την καλή φίλη Γεωργία Πετράκη έχουμε συναντηθεί προς το παρόν μόνο διαδικτυακά. Λειτουργεί το διαιτολογικό της γραφείο στα όμορφα Χανιά της Κρήτης, μια περιοχή που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το βιβλίο μου! Η εκτίμηση μας είναι αμοιβαία. 

•Άφησα για το τέλος έναν πολύ ξεχωριστό φίλο απ’τον χώρο της ιατρικής και συγκεκριμένα των χειρουργών. Έναν επιστήμονα που κρατάει χαμηλό προφίλ στο διαδίκτυο κι αυτό οφείλω να το σεβαστώ. Ο Δημήτρης Μ. λοιπόν, μου κάνει την μεγάλη τιμή να σχολιάζει εύστοχα και ιδιαίτερα, τις αναρτήσεις μου εδώ και αρκετά χρόνια που έχουμε γνωριστεί, αλλά  και να δοκιμάζει κάποιες συνταγές μου, άλλωστε αυτές ήταν η αφορμή για να επικοινωνήσουμε. 

Τον εκτιμώ πολύ και τον ευχαριστώ για την φιλία του προς εμένα αλλά και για την οικογένεια μου. Η άποψη του για το βιβλίο μου πραγματικά με συγκίνησε και μου άνοιξε ορίζοντες που δεν είχα φανταστεί. Μπορείτε να δείτε το σχόλιο του πιο καθαρά, κάτω από την ανάρτηση μου εδώ!

Εύχομαι να έχει υγεία και να χαίρεται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το βιβλίο μου, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail μου sofiasofeto@gmail.com.

Σας φιλώ γλυκά

Σοφία.

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Content is protected !!