Home ΜΕΖΕΔΕΣ Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές αλά Sofeto.

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές αλά Sofeto.

by sofia sofeto
1 σχόλιο
Ένα ακόμα μεζεδάκι για τα καλοκαιρινά μας βράδια , με παρέα και ουζάκι!
Υλικά :
6 πιπεριές Φλωρίνης
200 γρ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2 % λιπαρά
λίγο ξερό τριμμένο δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1 κουταλιά της σούπας  Πατέ πιπεριάς Φλωρίνης.
 λίγο ελαιόλαδο
Πλένουμε και καθαρίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές  από τα σπόρια τους,
τις σκουπίζουμε μ’ ένα χαρτί κουζίνας .
Ετοιμάζουμε την γέμιση σ’ ένα μπολ ,
 βάζοντας το τυρί λιωμένο μ’ ένα πιρούνι και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι ,
το σκόρδο και τον δυόσμο ,
προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τέλος το  Πατέ πιπεριάς Φλωρίνης.
Γεμίζουμε τις πιπεριές  και τις ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Είναι τόσο μυρωδάτο το αποτέλεσμα και γευστικό ,

 που οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν!

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

1 σχόλιο

Maria 11/07/2012 - 04:19

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Reply

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

error: Προστατευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Content is protected !!