3,6K
Ένα ακόμα μεζεδάκι για τα καλοκαιρινά μας βράδια , με παρέα και ουζάκι!
Υλικά :
6 πιπεριές Φλωρίνης
200 γρ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2 % λιπαρά
λίγο ξερό τριμμένο δυόσμο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1 κουταλιά της σούπας Πατέ πιπεριάς Φλωρίνης.
λίγο ελαιόλαδο
Πλένουμε και καθαρίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές από τα σπόρια τους,
τις σκουπίζουμε μ’ ένα χαρτί κουζίνας .
Ετοιμάζουμε την γέμιση σ’ ένα μπολ ,
βάζοντας το τυρί λιωμένο μ’ ένα πιρούνι και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι ,
το σκόρδο και τον δυόσμο ,
προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τέλος το Πατέ πιπεριάς Φλωρίνης.
Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Είναι τόσο μυρωδάτο το αποτέλεσμα και γευστικό ,
που οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν!
1 σχόλιο
ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ!