5,5K
Μια ακόμα δροσερή απόλαυση ,
ότι καλύτερο για εσάς και τα παιδιά σας ,
αφού είναι πολύ γευστικό και υγιεινό ,
με μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.
Υλικά :
600 γρ. καθαρισμένα ακτινίδια
200 γρ. Καθαρισμένες ώριμες μπανάνες
200 ml φυσικό χυμό πορτοκαλιού
250 ml νερό χλιαρό
10 κουταλιές της σούπας σ
κρυσταλλική με εριθρυτόλη
(αναλογία με την ζάχαρη 1:1)
10 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
2 κ.γ χυμό λεμονιού.
Διατροφική ανάλυση ανά 100 γρ.
Κάνουμε πουρέ τα ακτινίδια ,τις μπανάνες
μαζί με τον χυμό πορτοκαλιού και τον δυόσμο,
στο νερό προσθέτουμε την στέβια και ανακατεύουμε να διαλυθεί,
ενώνουμε τον πουρέ και το νερό ,
μαζί με τον χυμό πορτοκαλιού και τον δυόσμο,
στο νερό προσθέτουμε την στέβια και ανακατεύουμε να διαλυθεί,
ενώνουμε τον πουρέ και το νερό ,
μεταφέρουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή.
Αν έχουμε παγωτομηχανή ( το συνιστώ ),
ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,
ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,
αν όχι , τότε το αδειάζουμε σ
μεταλλικό μπολ με καπάκι
και το βάζουμε στην κατάψυξη.
και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μόλις αρχίσει να παγώνει ,
το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη
για να διαλυθούν οι πάγοι,
αυτό το κάνουμε 3-4 φορές ανά μισή ώρα.
Πραγματικά όσοι το δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν !!!
Σας εύχομαι καλή απόλαυση!!!