Home Αγαπημένες συνταγές μου ! Παγωτό φράουλα, χωρίς ζάχαρη και χαμηλά λιπαρά.

Παγωτό φράουλα, χωρίς ζάχαρη και χαμηλά λιπαρά.

by sofia sofeto
0 σχόλιο
 παγωτό φράουλα 1
 Η φράουλα είναι το  αγαπημένο φρούτο της άνοιξης ,
δύσκολα μπορεί ν’ αντισταθεί κάποιος στο μεθυστικό άρωμα της…
Υλικά :
800 γρ. φράουλες
250 γρ/ γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
6 κουταλιές της σούπας στέβια με εριθρυτόλη
(αναλογία με την ζάχαρη 1:2)
70 γρ. ανθόνερο
χυμό από ένα λεμόνι.
Διατροφική αξία στον παρακάτω πίνακα :
παγωτό φράουλα 2
Πλένουμε καλά τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ  και τις κάνουμε πουρέ.
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες με τα υπόλοιπα υλικά μας και μεταφέρουμε σε παγωτομηχανή .
 Αν έχουμε παγωτομηχανή ( το συνιστώ ),
ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,
αν όχι , τότε το αδειάζουμε σε μεταλλικό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μόλις αρχίσει να παγώνει ,
το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για να διαλυθούν οι πάγοι,
αυτό το κάνουμε 3-4 φορές ανά μισή ώρα.
Το παγωτό μας είναι έτοιμο να το σερβίρουμε !!!

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More