Home ΠΑΓΩΤΑ Παγωτό σοκολάτα με μαστίχα , χωρίς ζάχαρη και πολλά λιπαρά.

Παγωτό σοκολάτα με μαστίχα , χωρίς ζάχαρη και πολλά λιπαρά.

by sofia sofeto
0 σχόλια
 Με αυτή την συνταγή,
 δεν θα έχετε πια κανένα ενδοιασμό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό…
Αφιερωμένο από μένα για εσάς με αγάπη!
Υλικά:
1,5  δόση Μερέντα χωρίς ζάχαρη και με λίγα λιπαρά.
2,5 ποτήρια φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
1,5 κουταλιά της σούπας στέβια
7 σταγόνες μαστιχέλαιο ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μαστίχας Χίου.Ανακατεύουμε σ’ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί μ’ένα αυγοδάρτη και τα ρίχνουμε στην παγωτομηχανή.
Αν έχουμε παγωτομηχανή ( το συνιστώ ), ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,

αν όχι , τότε το αδειάζουμε σε μεταλλικό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Μόλις αρχίσει να παγώνει , το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για να διαλυθούν οι πάγοι, αυτό το κάνουμε 3-4 φορές ανά μισή ώρα.

Το παγωτό μας είναι έτοιμο και σας περιμένει να το δοκιμάσετε!

 

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Content is protected !!