Home ΠΑΓΩΤΑ Παγωτό σοκολάτα με μαστίχα , χωρίς ζάχαρη και πολλά λιπαρά.

Παγωτό σοκολάτα με μαστίχα , χωρίς ζάχαρη και πολλά λιπαρά.

by sofia sofeto
0 σχόλιο
 Με αυτή την συνταγή,
 δεν θα έχετε πια κανένα ενδοιασμό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό…
Αφιερωμένο από μένα για εσάς με αγάπη!
Υλικά:
1,5  δόση Μερέντα χωρίς ζάχαρη και με λίγα λιπαρά.
2,5 ποτήρια φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
1,5 κουταλιά της σούπας στέβια
7 σταγόνες μαστιχέλαιο ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μαστίχας Χίου.Ανακατεύουμε σ’ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί μ’ένα αυγοδάρτη και τα ρίχνουμε στην παγωτομηχανή.
Αν έχουμε παγωτομηχανή ( το συνιστώ ), ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,

αν όχι , τότε το αδειάζουμε σε μεταλλικό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Μόλις αρχίσει να παγώνει , το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για να διαλυθούν οι πάγοι, αυτό το κάνουμε 3-4 φορές ανά μισή ώρα.

Το παγωτό μας είναι έτοιμο και σας περιμένει να το δοκιμάσετε!

 

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

error: Προσταυτευμένο περιεχόμενο που εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Content is protected !!