4,2K
δεν θα έχετε πια κανένα ενδοιασμό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό…
Αφιερωμένο από μένα για εσάς με αγάπη!
Υλικά:
1,5 δόση Μερέντα χωρίς ζάχαρη και με λίγα λιπαρά.
2,5 ποτήρια φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
1,5 κουταλιά της σούπας στέβια
7 σταγόνες μαστιχέλαιο ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μαστίχας Χίου.Ανακατεύουμε σ’ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί μ’ένα αυγοδάρτη και τα ρίχνουμε στην παγωτομηχανή.
Αν έχουμε παγωτομηχανή ( το συνιστώ ), ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,
2,5 ποτήρια φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
1,5 κουταλιά της σούπας στέβια
7 σταγόνες μαστιχέλαιο ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μαστίχας Χίου.Ανακατεύουμε σ’ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί μ’ένα αυγοδάρτη και τα ρίχνουμε στην παγωτομηχανή.
Αν έχουμε παγωτομηχανή ( το συνιστώ ), ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή,
αν όχι , τότε το αδειάζουμε σε μεταλλικό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μόλις αρχίσει να παγώνει , το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για να διαλυθούν οι πάγοι, αυτό το κάνουμε 3-4 φορές ανά μισή ώρα.
Το παγωτό μας είναι έτοιμο και σας περιμένει να το δοκιμάσετε!