3,3K
Αγαπητοί μου φίλοι ,
σας καλωσορίζω και σήμερα στην κουζίνα μου!
Το μενού έχει ένα πικάντικο ορεκτικό,
εγώ το τρώω και σαν κυρίως βέβαια…
Είναι τόσο αρωματικό και νόστιμο,
ότι πρέπει για ένα κρασάκι ή και ουζάκι!
Φτιάξτε το αν θέλετε να ευχαριστήσετε τους φίλους σας ,
είμαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσουν!
Υλικά:
5 φέτες παστουρμά χωρίς το τσιμένι
200 γρ. ανθότυρο
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
2 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα κοπανιστή Τήνου
1 αυγό
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
4 φέτες λιαστής ντομάτας
λίγο ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
λίγο σουσάμι.
λίγο σουσάμι.
Η παρασκευή του είναι πολύ απλή!
Βάζουμε τα τυριά και το γιαούρτι μέσα στο μπλέντερ και τα ομογενοποιούμε,
μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο ,
το ελαιόλαδο, τις νιφάδες βρώμης
το ελαιόλαδο, τις νιφάδες βρώμης
και ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε τον παστουρμά και τις ντομάτες σε κομματάκια
και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Ετοιμάζουμε τα πήλινα ή πυρίμαχα μπολάκια μας,
αλείφοντας τα με το πινέλο λίγο ελαιόλαδο
και πασπαλίζοντας τα με λίγο αλεύρι.
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στα μπολάκια ,
τους προσθέτουμε το σουσάμι από πάνω
τους προσθέτουμε το σουσάμι από πάνω
και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,
στους 180 βαθμούς στον αέρα,
στους 180 βαθμούς στον αέρα,
μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Θα μοσχομυρίσει όλη η κουζίνα σας!
Άντε πιείτε και ένα ποτηράκι στην υγειά μου!
Σας φιλώ !
3 σχόλια
Κυρία Σοφία …. τα σέβη μου για τον συνδιασμό!
Απερίγραπτα νόστιμο!
Ευχαριστώ πολύ! Το δοκίμασες κιόλας;
Μα κυρία μου δεν είναι ανάγκη να το φτιάξω για να φανταστώ την γεύση του ,διαβάζω τα υλικά και τα συνδιάζω στην φαντασία μου.Αχαχαχα!