Home ΓΛΥΚΑ Σουφλέ ανθότυρου με μπανάνα, χωρίς ζάχαρη.

Σουφλέ ανθότυρου με μπανάνα, χωρίς ζάχαρη.

by sofia sofeto
0 σχόλιο
σουφλέ μπανάνα 1
 Ένα ελαφρύ γλυκό ,
 που θα γίνει η ιδανική συντροφιά για το παγωτάκι σας το καλοκαίρι ,
με ελάχιστα λιπαρά και καθόλου ζάχαρη ,
σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για ν’ ανησυχείτε για την γραμμή σας !
Υλικά :
250 γρ. ανθότυρο
200 γρ. γιαούρτι
 25 γρ. νιφάδες βρώμης
2 κουταλιές της σούπας στέβια κρυσταλλική 95%
αναλογία 1:5 με την ζάχαρη.
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 αυγά
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
φρέσκες μπανάνες , ή ανανά, ή μήλο.
λίγο σιρόπι αγαύης για πασπάλισμα.
Με ένα πιρούνι λιώνουμε το ανθότυρο που έχουμε βάλει μέσα σ’ ένα μπολ.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε την στέβια και ανακατεύουμε .
Προσθέτουμε τ’ αυγά , την κανέλα και το ξύσμα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τέλος προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και ομογενοποιούμε,
το μείγμα μας είναι έτοιμο ,
το μοιράζουμε σε μπολάκια ,
 βάζουμε από πάνω κομμάτια μπανάνας ή ανανά
και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Όταν το σερβίρουμε ,
 μπορούμε να βάλουμε λίγο σιρόπι Αγαύης ,

ή μια μπάλα από το παγωτό μπανάνα (  Παγωτό μπανάνα και κανέλα,χωρίς ζάχαρη. ).

Την δροσιά του να ‘ χετε!!

 

Απαγορεύεται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93) , η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης, δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού . Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για εμπορικούς ή μη σκοπούς, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία , catering κ.τ.λ, και πάσης φύσεως εκμετάλλευσης τους , δίχως την γραπτή άδεια της δημιουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Άφησε το σχόλιο σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More