18,K
Αυτό το φαγητό το λατρεύω ,
μ’ άρεσει πολύ η γλυκόξινη γεύση
της φρέσκιας ντομάτας
μαζί με το αυγό και το τυράκι .
Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Υλικά :
4 φλιτζάνια
του τσαγιού Σάλτσα ντομάτας στο βάζο!
3 αυγά χτυπημένα για ομελέτα
λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
ξινομυζήθρα ή φέτα.
3 αυγά χτυπημένα για ομελέτα
λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
ξινομυζήθρα ή φέτα.
Σ’ ένα κατσαρολάκι βάζουμε την σάλτσα ντομάτας και ανάβουμε την φωτιά.
Μόλις πάρει βράση για τα καλά ,
χαμηλώνουμε την φωτιά
Μόλις πάρει βράση για τα καλά ,
χαμηλώνουμε την φωτιά
και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα
μαζί με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Ανακατεύουμε ελαφρώς
μαζί με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Ανακατεύουμε ελαφρώς
και αφήνουμε να σιγοψηθούν.
Κατά διαστήματα ανακατεύουμε πάλι.
Κατά διαστήματα ανακατεύουμε πάλι.
Όταν δούμε πως τ’αυγά είναι έτοιμα ,
βγάζουμε απ’την φωτιά
βγάζουμε απ’την φωτιά
και αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε με την ξινομυζήθρα
Σερβίρουμε με την ξινομυζήθρα
ή φέτα από πάνω.
Καλή σας όρεξη!
Καλή σας όρεξη!